Tilbud

Bedøvelsescreme

200 DKK

Denne virkningsfulde lokalbedøvende creme anvendes forud for din behandling, så den er total smertefri. Bedøvelsescremen fra NumbMe kan hjælpe dig til at opnå mange former for kropsudsmykning og kan bruges ved de fleste behandlinger, hvor du ønsker at undgå smerte.

Du slipper for at bekymre dig om irritationer og gener, og du kan derfor være helt afslappet og rolig under behandlinger. Samtidig er cremen skånsom for huden og helt sikker at anvende.

Læs mere om bedøvelsescremen nedenfor.
Spørgsmål? Læs vores F.A.Q. »

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Læs mere om hvad vores professionelle creme bl.a. kan bruges til

Tatovering

Tatoveringsfjernelse & Laser

Piercing

Filler & Permanent makeup

Hårfjernelse

Microneedling / Dermaroller

Smertefri tatovering

Hvis du skal have lavet en tatovering, kan du benytte bedøvelsescreme, som er lavet til dette formål. Det er en særlig god idé at benytte den lokalbedøvende creme, hvis det er din første tatovering, og du ikke er vant til smerten. Du har måske længe haft planer om et bestemt motiv, du ønsker at få lavet som tatovering, men smerten og ubehaget ved processen holder dig tilbage.

NumbMe bedøvelsescreme sikrer dig en rigtig god og behagelig oplevelse, for mange mennesker er meget nervøse, inden de skal under nålen den første gang. Der er ofte ubehag forbundet med, at nålen bryder hudens overflade samt når tatovøren arbejder det samme sted i huden over tid. Smerten kan variere alt efter hvor på kroppen, tatoveringen skal sidde, men med lokalbedøvende creme fra NumbMe undgår du nemlig de smerter, der er forbundet med at få lavet en tatovering. Husk altid at få cremen tørret ordenligt af huden inden start.

Tatoveringsfjernelse & Laser

Har du fortrudt en tatovering, kan den fjernes med laser. Her anbefaler vi at benytte bedøvelsescreme, da disse behandlinger godt kan være smertefulde sammenlignet med at få lavet en tatovering. Mange tatoveringsfjernelsesklinikker anbefaler, at man benytter en lokalbedøvende creme på forhånd, så man kan sidde stille, når behandlingen er i gang.

Vi er stolte af, at vores creme er meget populær, både når man skal have lavet en tatovering, og når en tatovering skal fjernes, da den er så effektiv. At bruge tryllecreme hjælper både dig selv og den, som udfører behandlingen. NumbMe bedøvelsescreme kan også bruges til andre behandlinger med laser, som der er smerte forbundet med såsom karsprængninger, pigmentfejl og lignende.

Piercing

Graden af smerte, der er forbundet med at få lavet en piercing, kan variere meget. Når man skal pierces, trænger en nål igennem hudens overflade for at placere et smykke. Smerten kan svinge alt efter størrelsen på samt placering af dette smykke, og derfor er det en god idé at benytte en lokalbedøvende creme på området, inden man bliver piercet.

Bedøvelsescremen fra NumbMe virker ikke kun, når du bliver behandlet, men den sørger også for, at området er bedøvet et par timer efterfølgende. Dette afhjælper den smerte, du vil opleve umiddelbart efter selve piercingen er udført. Du kan derfor med fordel benytte bedøvelsescreme fra Numbme, når du skal pierces.

Filler & Permanent makeup

Skal du have lavet permanent makeup eller have filler i ansigtet, så kan du med fordel bruge vores bedøvelsescreme. Hvis du eksempelvis skal have optegnet dine bryn med microblading, kan huden ved øjenbrynene være meget tynd. Det betyder, at det kan være forbundet med smerte at få tatoveret sine bryn.

Skal du have filler i dine læber, kan det også være forbundet med smerte, hvis man ikke benytter bedøvelsescreme, da huden omkring munden er yderst tynd og følsom. Det samme gælder andre følsomme steder i ansigtet såsom ved øjenomgivelserne. Smerten gør tryllecreme populær ved disse behandlinger, og med den lokalbedøvende creme fra NumbMe er du smertedækket.

Hårfjernelse

Hvad enten hårfjernelsen skal ske med laser eller voksbehandling, er der ofte ubehag forbundet med at få fjernet hår på kroppen. Vores lokalbedøvende creme er derfor yderst populær til disse behandlinger, uanset om det er til at vokse dine ben derhjemme, eller om det er til en laserbehandling hos en hårfjerningsklinik.

Cremen går aktivt ind og bedøver huden, og den sikrer dermed en smertefri behandling. Vi har skabt en unik formel, der nænsomt men sikkert fjerner eventuelle smerter, som kan opstå ved forskellige typer behandlinger. Bedøvelsescremen fra NumbMe kan give dig en smertefri oplevelse, uanset hvilken metode du benytter til at få fjernet dine hår.

Microneedling / Dermaroller

En behandling med microneedling eller dermaroller kan godt føles lidt som at få lavet en tatovering, hvor der trænger en masse små nåle ned igennem huden. Nogen oplever kun mindre ubehag ved nålene i en dermaroller, hvor andre opfatter behandlingen som smertefuld.

Her er vores bedøvelsescreme helt fantastisk at bruge, da du efter dennes virkning vil kunne ligge og slappe fuldstændig af og nyde din skønhedsbehandling uden nogen former for smerter. Ved denne behandling kan du nøjes med at have den lokalbedøvende creme på i 20-30 minutter, og herefter vil din behandling være smertefri. Husk at fjerne cremen helt, inden behandlingens start.

F.A.Q. - Ofte stillede spørgsmål

Hvordan virker lokalbedøvende creme?
NumbMe er en bedøvende creme, som går ind og bedøver lokalt på det område, det bliver påført. Cremen bedøver smertenerverne midlertidigt.

Når nerverne bedøves, forhindres smertesignalerne i at nå hjernen, da midlet blokerer den elektriske impuls i nerven.

Det vil sige, at din hjerne ganske enkelt ikke får besked om, at du føler smerte, og derfor vil området være følelsesløst.

Det er midlerne Lidocain, Procain og Tetracain, som har den lokalbedøvende effekt.

Hvor meget bedøvende creme skal du bruge?
Doseringen af den lokalbedøvende creme afhænger af området, hvorpå cremen skal påføres.

Er der tale om en større tatovering, skal der naturligvis bruges en større mængde creme, end hvis der er tale om et mindre område, såsom øjenbryn. Derfor bør du altid læse den grundige vejledning, som medfølger i købet.

Her fremgår den specifikke dosering. Som tommelfingerregel vil man kunne regne med, at der blot skal bruges en enkelt tube til mindre områder, f.eks. til en lille tattoo eller enkelt laserbehandling.

Er der derimod tale om et større område, er det en god idé at have godt med NumbMe, så du ikke kommer til at stå i den situation, hvor du ikke har fået anskaffet nok creme.

Sådan benytter du cremen
Først og fremmest henviser vi til de instrukser, der medfølger i pakken.

Her finder du en grundig vejledning til hvor meget, hvornår og hvordan NumbMe skal bruges. NumbMe er udelukkende til udvortes brug og skal altså ikke indtages.

Selvom vi anbefaler at følge instrukserne, får du alligevel her en vejledende guide:

 1. Find frem til den rette mængde til området
 2. Påfør 45-90 minutter før behandlingen
 3. Anvend rigeligt med creme for en effektiv virkning
 4. Dæk efterfølgende området med film for at undgå udtørring (husholdningsfilm kan f.eks. anvendes)
 5. Før behandlingen tørrer du overskydende creme af eller vasker det af med koldt vand

Du kan nu se frem til en nem, smertefri og afslappet behandling.

Hvilke fordele er der ved brug af cremen?

 • Du undgår brug af kanyler og nåle ved indsprøjtning af lokalbedøvede middel
 • Cremen er sikker at bruge
 • Du får en smertefri behandling
 • Den kan bruges ved mange forskellige kosmetiske behandlinger
 • Du kan være afslappet og tilpas under behandlinger
 • Den er nem at påføre

Tube på 10 gram

 • Lidocain 5%
 • Procaine
 • Tetracaine
 • Carbomer
 • Physiological saline
Virkelig god creme, huden blev bedøvet rigtig godt og jeg fik lavet en tatovering helt uden nogen form for ubehag 😊 5-stjerner herfra
Benedicte Linneberg Hansen
2021-04-09T10:05:30+0000
Kan varmt anbefale numbme! Jeg er tatovør, og har brugt det flere gange på mine kunder, som har haft en smertefri oplevelse og er helt klar på flere 😊 klart den bedste creme på markedetlæs mere
Sebastian Jønsson
2020-12-11T13:58:40+0000
Jeg er indehaver af en klinik hvor vi laver kosmetiske behandlinger, vi benytter altid NumbMe! Vi har mange kunder som tit er nervøse og med denne bedøvelsescreme har alle vores kunder en god oplevelse og er ikke nervøs for at få flere behandlinger i fremtiden - KÆMPE ANBEFALING HERFRA! 😁læs mere
Louise Sofie Christiansen
2020-12-05T10:56:00+0000
Vi vil meget gerne høre om din oplevelse med NumbMe. Skriv din Facebook anmeldelse her »

Yderligere information

Antal

1 stk., 2 stk., 3 stk., 5 stk., 10 stk., 20 stk., 50 stk.

Størrelse

10 gram, 30 gram